21 aprilie 2017:
Incepand cu luna mai 2017, Fundatia Siddhartha ofera operatorilor turistici din zona Arges nord, urmatoarele servicii, cu titlu gratuit:
*Un meniu variat cu 40 de retete vegane complete (ingrediente, gramaje, alergeni, cost materie prima per portie, modalitate si timp de preparare, imagini de prezentare). Meniul include:
– 4 retete de gustari
– 25 retete de feluri principale, dintre care: 3 retete pentru micul dejun, 5 retete de supe & ciorbe, 17 retete pentru pranz & cina
– 4 retete de deserturi
– 7 retete de bauturi.
**Un ghid de bucatarie vegana:
– Informatii generale despre veganism si stilul de viata vegan
– Materii prime utilizate in bucataria vegana
– Surse de achizitie a materiei prime
– Intretinerea echipamentelor si ustensilelor
***O sesiune de instructaj si demonstratii practice cu un chef si food blogger vegan (intre 4 si 8 ore, la locatia fiecarui operator, cu ingredientele si materia prima oferite de catre Fundatia Siddhartha)
****Design personalizat si tiparire meniu cu retetele selectate de catre fiecare operator (minim doua retete din fiecare categorie, respectiv: gustari, mic dejun, supe& ciorbe, pranz& cina, desert si bauturi), intre 10 si 50 buc.
*****Asistenta telefonica.
Contactati-ne la:
email: contact@siddhartha.ro
telefon: +40764 166 966
——————
31 martie 2017:
Fundatia Siddhartha anunta inceperea colaborarii cu VegLifestyle si food blogger-ul vegan Adriana Iordan, in scopul dezvoltarii si implementarii unui proiect culinar-turistic vegan in zona turistica Arges Nord – Transfagarasan.
Proiectul, conceput si finantat de catre Fundatia Siddhartha, implica crearea de meniuri 100% vegane si acordarea de asistenta gratuita, sesiuni de instructaj si chiar si sprijin financiar operatorilor de unitati turistice si de alimentatie publica, care vor prelua in oferta lor si vor oferi clientilor cateva din cele 40 de retete vegane dezvoltate impreuna cu VegLifestyle.
Proiectul Fundatiei Siddhartha vine in intampinarea cererii crescute de produse si optiuni alimentare vegane (de post strict) la nivel national si international, si isi doreste astfel sa impulsioneze turismul in zona Arges Nord – Transfagarasan prin atragerea nisei de turisti vegani si vegetarieni.
Revenim in curand cu detalii privind unitatile de cazare si alimentatie cooptate in proiect.