Additional Pages
Custom Links
Connect With Us

Lansarea proiectului “Meniuri vegane”

Lansarea proiectului “Meniuri vegane”

Fundatia Siddhartha anunta inceperea colaborarii cu VegLifestyle si food blogger-ul vegan Adriana Iordan, in scopul dezvoltarii si implementarii unui proiect culinar-turistic vegan in zona turistica Arges Nord – Transfagarasan.

Proiectul, conceput si finantat de catre Fundatia Siddhartha, implica crearea de meniuri 100% vegane si acordarea de asistenta gratuita, sesiuni de instructaj si chiar si sprijin financiar operatorilor de unitati turistice si de alimentatie publica, care vor prelua in oferta lor si vor oferi clientilor cateva din cele 40 de retete vegane dezvoltate impreuna cu VegLifestyle.

Proiectul Fundatiei Siddhartha vine in intampinarea cererii crescute de produse si optiuni alimentare vegane (de post strict) la nivel national si international, si isi doreste astfel sa impulsioneze turismul in zona Arges Nord – Transfagarasan prin atragerea nisei de turisti vegani si vegetarieni.

Revenim in curand cu detalii privind unitatile de cazare si alimentatie cooptate in proiect.

2 Comments
 • Valciu Camelia Malina
  Posted at 13:39h, 24 April Reply

  Buna ziua, este f interesant proiectul dvs , in conditiile in care este tot mai solicitata mancarea vegana sau raw vegana, as dori sa aflu mai multe amanunte legate de acest proiiect si sa ma alatur proiectului dvs.
  Va multumesc anticipat.

  • Siddhartha
   Posted at 11:06h, 20 June Reply

   Va multumim foarte mult, cum putem lua legatura cu d-voastra (email, telefon)?

Post A Comment